Weekend

Balett
Jag har en lektion till att ta igen så jag kommer gå på lördagens lektion den här veckan också. Måste träna så mycket jag kan. Visste ni att två (eller tre, kommer inte ihåg) av koreografierna till showen är av material till den avancerade gruppen? Inte så konstigt att vi tycker att det är svårt! Och den där gran jetén jagar mig, vi måste göra en grand jeté till båda hållen i en annan dans! Fick massor med bra tips på Instagram så jag hoppas att jag kan förbättra den.

Vårt paket är i Köpenhamn nu! Jag hoppas vi hinner få det imorgon, det hade varit perfekt att ha på sig dräkten och tutun på söndagens träning.

I have one more class to catch up on so I’m going on the Saturday class this week too. I need all the practice I can get. Did you know that two (or three, I don’t remember) of the numbers for the show consist of material for the advanced class? No wonder we think it’s hard! And that grand jeté is haunting me, we have to do one grand jeté to each direction in another dance! I got a lot of tips on Instagram though so I hope I can improve it.

Our package is in Copenhagen at the moment! I hope it gets here tomorrow, it would be perfect to wear the leotard and the new tutu on Sunday’s practice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.