Dress rehearsal

Balett
BalettBalett
Genrepet gick ganska bra, några mindre missar den här gången också men jag är ändå nöjd med det. Är så trött, tröttheten av stressen över att behöva byta om fyra gånger kommer först efteråt. Vi har ingen fin loge som förra året, de har tryckt in oss i ett omklädningsrum med den här smutsiga spegeln som det enda källan till en spegelbild. Måste sova nu så jag är utvilad till första showen!

The dress rehearsal went alright, some minor errors this time too but I’m happy with it. I’m so tired though, the tiredness of the stress of changing clothes for times hits afterwards. We don’t have a nice loge like last year, were crammed into a dressing room with this dirty bathroom mirror as the only source of reflection. Need to sleep now so I’m well rested for the first show!

Leave a Reply

Your email address will not be published.