Feet Friday

Balettfötter
Mina fötter såg så fina ut under gårdagens stretching! Ibland samarbetar de riktigt bra med mig. Jag har märkt en förbättring på mina fötter, de kommer närmare golvet men det tar en evighet. Men – det gör mig ingenting. Jag älskar att se och känna framstegen, tiden är bara en faktor.
My feet looked so good at last night’s stretching! Sometimes they cooperate really well with me. I’ve noticed some improvement in my feet, they are getting closer to the floor but it’s taking forever. But – I don’t mind. I love to see and feel the progress, time is just a factor.

2 thoughts on “Feet Friday

  1. Sjukt vacker point! Har du några bra tips för att få till en så bra point för min stortå vill inte samarbeta i min point 🙁 Ha en bra dag!

    1. Det gäller bara att fortsätta öva, försök att verligen pressa ner foten och tårna mot golvet. Stretcha fötterna mycket och gör många relevéer. Det kommer med tiden men man måste kämpa med det. Fötterna är det jag upplever som svårast att stretcha. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.