First show

Balett
Mitt scensmink för premiären!
My stage makeup for the premiere!
Balett
Angelica stretchar innan showen.
Angelica stretches before the show.

Balett
Balett
Vår första dans var Vinterdansen. Den började bra men i mitten av dansen gick en av mina snöflingearmband sönder på tutun så jag hade en snösvans resten av dansen. Inte så kul! Tappade bort mig när jag såg det men kom igång lika snabbt igen. Hoppas verkligen att det inte händer igen!
Our first dance is the Winter dance. It began good but in the middle of the dance one of my snowflakes snapped of on the tutu and I had a snow tail for the rest of the dance. Not that fun! I lost track of the dance when I saw it but got right back to it. I sure hope it doesn’t happen again!

Balett
Snacksdags! Aloe Vera Drycen (vad annars?) och lite saltade nötter, vilka jag trodde var naturella men visade sig vara saltade.Snack time! Aloe Vera Drycken (what else?) and some salted nuts, which I thought were natural but turned out to be salted.

Balett
Bilden är tagen innan vårt spanska nummer, vilket är vår andra dans i showen. Har inte tid att ta bilder på sommardans-kläderna eftersom vi bara har två nummer innan den spanska och sommardansen. Faktum är att vi måste byta om bakom scenen, allt ska bytas – trikåerna, skorna, leotarden, kjolen och blomman ska tas ur knuten. Stressnivån är hög, kan jag avslöja.

Before the Spanish number, which is our second dance of the show. I don’t have the time to take pictures on the summer dance outfit since we only have two numbers in between the Spanish and the summer number. We actually have to change behind the stage, everything needs to be changed – the tights, the shoes, the leotard, the skirt and the flower needs to be taken out of the bun. The stress level is high, I can tell you that much.

Leave a Reply

Your email address will not be published.