Good Bye Vintage

Balett
Det var den sista bilden av min Vintage-fotografering. Jag älskade varenda bild och jag hade verkligen svårt att välja mellan alla bilder. Precis som med Gotland-fotograferingen så har jag några bilder kvar men de sparar jag. Det nya temat kommer upp imorgon!

Vad tyckte ni om Vintage-fotograferingen?

That was the last picture of my Vintage-shoot. I loved every single one of them and I had a really hard time choosing between all of them. As with the Gotland shoot, I still have a few left but I’m saving those. The new theme will be up tomorrow!

What did you think about the Vintage shoot?

6 thoughts on “Good Bye Vintage

 1. Underbara <3
  Det skulle vara roligt om du lade upp olika balettpositioner och -steg samt namnen på dem, vill gärna lära mig mer 🙂 skulle kunna kombineras med temafotograferingarna kanske? Men det är bara ett önskemål såklart!
  Har en fråga också: hur många gånger i veckan dansar du? Och visst känns det som att dansen blir lite av ens identitet när man väl börjat? Jag kommer känna mig besvärad nu under sommarlovet när min dansskola tar uppehåll, inser verkligen nu hur stor roll dansen spelar i mitt liv fastän jag är nästan nybörjare. Rätt fascinerande ändå ☺️

  1. Det var en mycket bra idé! Det ska jag definitivt lägga till i min lista. Tack för tipset 🙂

   Jag dansar (dansade under terminen) två gånger i veckan. Om jag hade haft tid och pengarna för det så hade jag dansat tre gånger i veckan, som jag gjorde under hösten. Längtar alltid till balettlektionerna och ser balett som en del av mig själv, precis som du skriver. Livet formas kring baletten och jag älskar verkligen den känslan. Du beskriver det helt perfekt – att baletten blir en del av ens identitet.

   Vår dansskola tar också uppehåll och jag vet inte hur jag ska klara det. Säger alltid samma sak och har alltid samma mål, att göra fler inlägg med övningar under sommaren. Vi får se om jag lyckas hålla det i år!

   1. Jag har skrivit innan att jag dansar tre gånger i veckan, och egentligen skulle jag vilja dansa fler, och börja med balett! Har blivit så inspirerad av din blogg, och det verkar som att man får starkare muskler av det? Hursomhelst. Jag skulle vilja dansa sex timmar i veckan, ska se om jag får tid till det. Dock kostar det 4000 kr för en termin, vilket är ganska mycket men eftersom jag verkligen vill förbättras tänker jag att det kanske är värt. Jag vill se om jag kan bli verkligt bra.

    Minns du att jag skrev och undrade i samma kommentar (den där jag skrev en massa frågor på en gång), för ungefär en månad sedan, hur lång tid det tar att gå ner i spagat? Häromdagen kom jag faktiskt ner hela vägen! Så otroligt stolt över mig själv! Det kommer ju ta ytterligare tid att komma ner bekvämt, men nu vet jag åtminstone att det är fysiskt möjligt. För mig tog det cirka åtta månader, och jag har inte ens stretchat varje dag. Mycket är tack vare dig faktiskt, för du har fått mig att tro att det inte är omöjligt att lära sig spagat fastän man inte är barn längre. Så TACK! <3

    1. Av någon anledning hade din kommentar hamnat i skräpposten så jag såg den inte förrän nu, ber om ursäkt för det!
     Jag hoppas att du kan dansa så mycket du vill, önskar att jag kunde dansa tre gånger i veckan <3

     Ett stort GRATTIS att du kom ner i spagat! Du ska vara stolt över dig själv, det är riktigt bra jobbat! Tack för dina fina ord, du ska veta hur mycket det värmer <3 Det är ni läsare som ger mig motivationen och viljan att bli bättre själv. Jag hoppas att jag en dag kan sitta i split. Tack själv för att du tog dig tiden att skriva <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.