Handed in

Plugg
Jag lämnade in min 33 sidor långa uppsats igår. Kändes ganska bra, jag hoppas verkligen jag blir godkänd. Har bara opponeringen kvar nästa vecka innan sommaruppehållet börjar. Längtar så mycket. Det har varit en lång och intensiv termin, behöver vila och bara njuta av livet. Längtar tillbaka till landet också.

I handed in my 33 pages long essay yesterday. It felt pretty good and I really hope I pass. I only have a opposition left next week before my summer break begins. I just can’t wait. It’s been a very long and intense term and I need some rest and just enjoy life. Can’t wait to get back to the country side.

3 thoughts on “Handed in

  1. Oh I missed that post ! Congrats !!! how relieved you must be ! Almost holiday time ! 😉
    When will you know if you passed ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.