Hydrated

Balett
Här har ni första ‘bakom kulisserna’ informationen – Jag har utvecklat ett lätt beroende av Aloe Vera Drycken. Kan inte riktigt rå för det. Det har sakta men säkert blivit en av mina primära vätsekällor och jag måste erkänna att jag gillar det. Hur kan man inte göra det? Jag dricker det varje dag, de små glimtarna av flaskan ni ser på bloggen och min Instagram är ingenting jämfört med verkligheten.

Mitt förråd fylldes precis på och det ger mig en sådan otrolig lycka inombords! Är så redo för morgondagens tenta!

Here’s the first ‘behind the scenes’ fact for you – I’ve become slightly addicted to Aloe Vera Drycken. I can’t really help it. It’s slowly become one of my primary sources of fluid and I have to say that I like it. How can you not? I drink it every day, the small hints of it on my blog and Instagram is nothing compared to the truth.

My storage has been refilled and it gives me such a happy feeling inside! I’m so ready for tomorrows exam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.