Last ballet class of my seventh term

Balett
Jag kom precis hem från min sista balettlektion för den här terminen. Känns så konstigt och ledsamt. Vi har i alla fall kvar vår repitition och genrepetitionen innan showen och vi kommer att dansa fyra shower – och fyra danser i varje show (vi kommer att dansa 16 gånger på scenen totalt) – så jag har i alla fall lite balett kvar innan jag kan bryta ihop fullständigt.

Jag har bestämt mig för att vänta med nästa fotografering och ha vår show som tema istället. Det kommer inte bli en fotografering utan jag har tänkt att lägga upp bilder på när vi tränar som jag inte har lagt upp än, vad vi ska ha på oss och bilder från repetitionen och så vidare. Jag hoppas ni kommer att gilla det! Nästa tema kommer upp efter det.

I just came home from my last ballet class of this term. Feels so strange and sad. At least we have one repetition and one dress rehearsal before our show and we get to dance in four shows – and four dances each show (we’ll be dancing 16 times on stage) – so I still have some ballet left before I can break down into pieces.

I’ve decided to wait with next shoot and have our show as next theme instead. It won’t be a shoot but I’m going to post some photos of our practice that I haven’t posted yet, what I’m going to wear on the show, photos of the repetition and so on. I hope you like it! The next theme will be up after that.

Leave a Reply

Your email address will not be published.