Last day

Det här temat blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag trodde att jag skulle ha mer tid att göra inlägg men sanningen är den att jag inte hade det. Jag satt med min uppsats innan varje föreställning och hade bara en timme att göra mig redo på varje gång. Igår var riktigt stressig eftersom jag var tvungen att fixa blommorna till våra lärare (jag ville göra det, jag anmälde mig frivilligt). Jag tog inte alls så många bilder som jag hade tänkt mig men lyckades i alla fall få våra danser filmade igår. Filmerna laddas in på min dator just nu och kommer läggas upp under dagen.

Nästa tema börjar imorgon och bilderna kommer publiceras mer regelbundet, som med Vintage temat.

This theme didn’t turn out they way I planned. I thought I would have more time to make the posts but the truth is that I didn’t. I sat with my essay before the show and only had one hour to get ready each day. Yesterday was really stressful since I had to fix the flowers for our teachers (I wanted to and signed up for it voluntary). I didn’t take as many pictures as I would have liked either but I managed to get every dance on my phone yesterday. The videos are being uploaded to my computer as I’m writing this and will be up during the day.

Next photo shoot theme will be up tomorrow, and the posts will be up on a regular basis, as with the Vintage theme.

Smink
Smink
Show
Show
Mitt och Angelicas skåp. Me and Angelicas lockers.

Mat
Gårdagens lunch! Yesterday’s lunch!

Balett
Det här är tydligen min bakom kulisserna-pose. Jag stod så här i princip hela tiden. Bilden är tagen innan den sista showen. Mina tofflor räddade dagen, de höll mina fötter varma.This is apparently my signature behind the scenes pose. I stood like this most of the time. This was before the very last show. My booties saved the day, they kept my feet nice and warm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.