New theme – The Wedding of a Bunhead

Header WeddingDen här veckans tema är En bunheads bröllop, bara för att jag älskar bröllop och älskar balett, så jag tänkte – varför inte kombindera dem? Har gjort så många brudbuketter i mitt liv att jag inte vet hur många de är men jag gissar runt 200 totalt. Jag var florist i sju år och blev specialiserad på brudbuketter. Har gjort den på bilden också. Så, här har ni min tolkning av hur en bunheads bröllop skulle se ut.
This week’s theme is The Wedding of a Bunhead, only because I love weddings and I love ballet, so why not combine them? I’ve done so many bridal bouquets that I don’t even know how many they are but I’m guessing around 200 in total. I was a florist for seven years and specialized on bridal bouquets. I’ve done the one in the picture as well. So, here’s my interpretation of how a bunhead’s wedding would look like.

3 thoughts on “New theme – The Wedding of a Bunhead

  1. Lite frågor jag kom att tänka på 🙂 : Hur var floristyrket? Vad hade du för utbildning? Varför valde du att läsa juridik istället? Varför valde du just juridik? Vad vill du jobba med efter utbildningen? 🙂

    1. Floristyrket är fantastiskt roligt men även krävande. Det tar hårt på kroppen att stå upp hela dagarna, det är många tunga lyft och händerna belastas hela tiden när man binder blommor. Jag älskar att skapa och därför njöt jag för fullt av mitt arbete som florist. Det är även skapandet och glädjen man förmedlade till kunderna som jag saknar.

      Jag gick en treårig gymnasieutbildning för att bli florist – floristlinjen på hantverksprogrammet i Stockholm. Där fick man lära sig allt man kan tänka sig inom yrket, både praktiskt och teoretiskt.

      Jag valde att läsa till jurist för att jag inte vill vara beroende av samhället, om det skulle visa sig att min kropp inte skulle klara av ett fysiskt arbete på grund av min skada. Jag vill vara självförsörjande och kunna klara mig själv. Juridikyrket är inget fysiskt arbete och är något som alltid kommer att behövas i samhället, så mitt val var mycket på grund av strategiska skäl. Vad jag vill arbeta med har jag inte riktigt bestämt mig för ännu men jag vill hjälpa människor, oavsett vilka de är eller vad de har gjort. Familjerätt ligger mig varmt om hjärtat så det är möjligt att det blir inom det området.

Leave a Reply

Your email address will not be published.