New Week

Balett
Måste skriva färdigt min uppsats och plugga inför lördagens tenta den här veckan. Mycket på gång! Är så glad för att jag lyckades göra hela två fotograferingar för er, det besparar mig tid och håller bloggen levande. Jag tror jag har hittat mitt kall inom bloggvärlden – att ta egna balettbilder och dela dem med er ♥ Det har aldrig känts mer naturligt att så framför kameran (och bakom den på samma gång).

Vad är era planer för veckan?

Have to finish my essay and study for Saturday’s exam this week. A lot going on! I’m so happy that I managed to do two shoots for you, it saves me some time and keep the blog alive. I think I’ve found my calling in the blog world – to take my own ballet pictures and share them with you ♥ It has never felt so natural to stand in front of the camera (and behind it at the same time).

What are your plans for the week?

One thought on “New Week

  1. Jobba,ska färga håret,naturligtvis blir de träning av olika slag och bäst av allt baletten, den längtar jag alltid mest till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.