Seven months

Balett
Jag försökte ta bilderna i samma vinkel men det var svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Jag lyckades inte få till precis samma vinkel med stativet men jag kom ganska nära.

Anledningen till att jag släpper in er bakom kulisserna till den här bilden är för att jag tror att min hyperextension har blivit ‘värre’, eller hur man nu säger. Den vänstra bilden är tagen för sju månader sedan – i oktober förra året. Den högra bilden togs igår. Mina fötter har förbättrats väldigt mycket och man kan definitivt se mer muskler på den högra bilden. Jag tycker mig se en större hyperextension, gör ni?

I tried to take the pictures in the same angle but it was harder than I thought. I didn’t get the exact angle with the tripod but I got pretty close.

The reason why I let you in on this behind the scene photo is that I think my hyperextension has gotten ‘worse’, or however you put it. The left picture was taken seven moths ago – in October last year. The right one was taken yesterday. My feet has improved a lot and you can definitely see more muscles on the right picture. I think I can spot a bigger hyperextension, can you?

2 thoughts on “Seven months

  1. Är verkligen hyperextention bra? Är det inte skadligt för knäna? Liksom att ha överböjliga fötter där tån nuddar marken när man sitter med raka ben.

    1. Nej, hyperextension är inte bra alls för knäna, det är precis som du säger, skadligt. Jag har naturligt överböjda knän men ororar mig nu eftersom det har blivit värre. Fördelen är att jag har byggt upp mycket muskler i benen så det behöver inte nödvändigtvis vara skadligt för mig. Jag vill inte få mer hyperextension men inlägget var mer ett kontaterande att det verkar som den har ökat :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.