Stretching Video – 2x

Jag gjorde den här videon igår när jag stretchade. Den är i dubbel hastighet, filmen är egentligen över sex minuter lång men jag ville inte tråka ut er. Det här är de grundläggande stretcherna jag gör, oftast i den här ordningen. Jag kom på en annan idé som jag kommer att spela in nästa gång jag stretchar. Jag tänkte göra en video som ni kan följa med i. Hur tycker ni att det låter? Jag kommer anpassa stretcherna för en mindre avancerad nivå till att börja med. Kommer nog göra en video med mer avancerade stretcher efter det, till exempel hur man stretchar överspagater.

I made this video of me stretching yesterday. The video is double in speed, it’s actually over six minutes long but I didn’t want to bore you. These are the basic stretches I do, often in this order too. I came up with another idea that I will record for you next time I stretch, and that is to make a stretching video that you can follow. How does that sound? I will adapt the stretches for a less advanced level to begin with. I might to a more advanced video with oversplit stretches after that.

5 thoughts on “Stretching Video – 2x

  1. Hej! Älskar din blogg, du är så inspirerande! Jag ska börja dansa balett till hösten. Vilka teknikskor rekommenderar du?

    Tack! / Frida

    1. Jag föredrar Capezio’s Cobra, de är lätta och har bra passform. Vet inte om de finns att köpa i Sverige men du hittar dem här: http://www.capeziodanceeu.com/en-GB/?p=viewproduct&pname=cobra&psku=2030

      Som du ser kan man välja storlek – tillverkarens storlek och Europastorlekar. De motsvarar varandra. Jag har storlek 6 i Capezio-storlek och 36,5 i skostorlek. Det är fri frakt om du beställer över £50 så passa på att köpa tights och balettkläder 🙂

    1. I’ll do it the next time I stretch 😀 Probably on Tuesday, video will be up the day after that, YouTube usually takes forever…

Leave a Reply

Your email address will not be published.