Theme – Behind the Scenes

Balett
Temat en vecka framöver är “Bakom kulisserna” av den kommande Vårshowen! Det är inte samma typ av tema eftersom det inte innehåller några fotograferingsbilder. Kommer lägga upp saker som är relaterade till showen under veckan, jag börjar redan ikväll och slutar på lördag nästa vecka. Temat är lite längre än en vecka men det är på grund av att vår sista show är på lördag.

Jag har planer på att skicka allt som är relaterat till showen, från min scenmake-up till vår träning. Hoppas ni gillar det!

So, the new theme is “Behind the Scenes” of our upcoming Spring Show! It’s not the same type of theme, it doesn’t contain any photo shoot pictures. I’m going to post things related to the show all week long, starting tonight and finishing on next Saturday. The theme is a little longer than one week and that’s because our last show is on Saturday.

I’m planing to post everything related to the show, from my stage make up to our practice. I hope you’ll like it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.