Tutorial – Elegant Bun

Balettknut
Här är den efterlängtade guidningen till min eleganta balettknut. Bättre sent än aldrig? Man behöver långt hår, en tofs, ett hårnät, hårnålar och massor med hårspray till den här knuten.

Börja med att dela upp håret som på första bilden och sätt upp resten i en hästsvans. Gör en vanlig balettknut och sätt fast den med hårnät och hårnålar. Lägg håret över knuten (det här är riktigt knepigt) och vrid håret något. Sätt fast med en hårnål och lägg försiktigt håret runt knuten. Avsluta med att sätta i massor med hårnålar och hårspray.

Lycka till!

Here’s finally the tutorial on my elegant bun. Better late than never? You need long hair, a scrunchy band, a hair net, bobby pins and a lot of hairspray for this bun.

Begin with separating your hair like the first picture and put the rest in a pony tail. Do an ordinary bun and secure it with hair net and bobby pins. Wrap your hair over the bun (this is really tricky) and twist it slightly. Secure with one bobby pin. Carefully place the hair around the bun and secure with lots of bobby pins and hairspray.

Good luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published.