Vegan Pasta Sauce

Mat
Mat
Det här är ett mycket simpelt recpet. Pastasåser är oftast veganska men den här är packad med smak.

Skiva tre vitlöksklyftor fint och stek dem gyllenbruna i olivolja. Oroa er inte, det smakar inte så mycket vitlök. Stekningen tar bort den starka smaken. Tillsätt krossade tomater, lite tomatpuré och låt det koka upp. Tillsätt finhackade soltorkade tomater, torkad basilika och oregano, krydda med salt och peppar och avsluta med färsk basilika. Tillsätt några svarta oliver precis innan ni serverar det med fullkornspasta (torkad, inte färsk, och äggfri).

This is a very simple recipe. Pasta sauces are often vegan but this one is packed with flavor.

Finely slice three cloves of garlic and fry them golden brown in olive oil. Don’t worry, it doesn’t taste that much garlic, the frying process gets rid of the strong flavor. Add crushed tomatoes, a bit of tomato puree and bring it up to a boil. Add finely chopped sun dried tomatoes, dried basil and oregano, season with salt and pepper and finish with some fresh basil. Add some black olives right before serving it with whole wheat pasta (dried, not fresh, egg free).

Leave a Reply

Your email address will not be published.