Caramel

ProPud
Så här glad gjorde ProPud mig i fredags. Jag märkte att min närmaste matbutik har den här underbara proteinpuddingen i båda smakerna, kan ni förstå hur glad jag blev? Chokladsmaken var dock slut, varför är jag inte förvånad? Den är så god. De hade endast tre puddingar av caramel-smaken kvar så jag drog åt mig dem på en gång! Måste se till att packa med mig några till Gotland, de är det perfekta mellanmålet på jobbet.

This is how happy ProPud made me last Friday. I noticed that my closest store have this amazing protein pudding in both flavors, can you guess how happy that made me? The chocolate one was sold out though, why am I not surprised? It’s so delicious. They only had three caramel left so I snatched them! I have to make sure to bring some to Gotland, they’re the perfect snack at work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *