Don Quijote!

DONQUIJOTE
Bilden tillhör Kungliga Operan, fotograf Hans Nilsson. The rights to the picture belongs to The Royal Swedish Opera, photographer Hans Nilsson.

Jag ska se Don Quijote med mamma imorgon kväll! Det blir hennes morsdag-present, att gå på balett med mig. Var riktigt länge sedan jag såg en balett nu, det är nog ett år sedan. Önskar jag hade tid och pengar att gå på fler baletter, älskar att sitta inne på Operan ♥ Är det någon av er som ska se/har sett Don Quijote? Om det är någon som ska dit imorgon och om ni känner igen mig, kom och säg hej!

I’m going to see Don Quijote with my mom tomorrow! It’ll be her mother’s day gift, to see a ballet with me. It’s been a long time since I saw a ballet live, probably a year ago. I wish I had the time and money to go to more ballets, I love to visit the Royal Swedish Opera house ♥ Have you seen Don Quijote?

2 thoughts on “Don Quijote!

  1. Oh I’m happy for you ! I’ve never seen Don Quijote either ! I’m sure you’ll have a great time with your mom ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.