Miss it

Balett
Jag saknar baletten så mycket. Jag har inte ens haft tid att göra alla tips och videos som jag hade planerat. Jag hoppas att jag hinner mer att göra allt nästa vecka innan jag åker till Gotland, har inget WiFi där nere så jag måste göra allt innan jag åker.

I miss ballet so much. I haven’t even had the time to do all the tips and videos I’ve planned. I hope I’ll be able to do everything next week before I leave for Gotland, I don’t have any WiFi there so I have to do everything before I go.

One thought on “Miss it

  1. Jag känner igen mig, jag saknar baletten enormt mycket. Våran balett börjar också först i augusti.. Det gäller bara att hålla igång åtminstone lite stretchning nu under sommaren, så att man inte försträcker sig första dagen då baletten börjat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.