My own little house

Gotland
Jag kommer bo in en liten stuga på Gotland, i mitt egna lilla hus. Det är väldigt litet, endast 10 kvadratmeter men det duger bra för mig. Jag har ett mycket litet kök i stugan som består av en mini-spis och ett kylskåp. Måste ta med mig mycket saker, som till exempel kaffebryggare och vattenkokare. Min packlista är flera sidor lång, men det är även fem veckor.

I’m going to live in a small house on Gotland, in my own little house. It’s very small, only 10 square meters but it’s fine for me. I have a very small kind of kitchen in it with a tiny stove and a refrigerator. I have to bring a lot with me though, like a coffee peculator and a water boiler. My packing list is several pages long, but so is five weeks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.