My Weekend

Jag spenderade helgen i Eskilstuna eftersom min sambos systerson tog studenten igår. Spenderade hela fredagen i köket där jag bakade två tårtor och cupcakes till mottagningen. Trots det dåliga väret hade vi en väldigt trevlig helg. Kom precis hem och ska bege mig till affären för att handla lite varor till ännu en bak-omgång! Behöver några till morgondagens äventyr.

I spent my weekend in Eskilstuna since my spouse’s nephew graduated yesterday. I spent the entire Friday in the kitchen baking two cakes and cupcakes for the reception. Despite the bad weather we had a great time. I just got home and I’m heading to the grocery store to buy some more things for another baking session! I need some for tomorrows adventure.

Ben
Student
Student
Mat
Mat
Tårta
Tårta

Leave a Reply

Your email address will not be published.