Preparations

Balett
Jag åker till Gotland på söndag. Kan inte riktigt greppa hur fort tiden går, var tar den vägen? Jag har så mycket jag behöver hinna med innan jag åker och jag vet helt ärligt talat inte hur jag ska klämma in allting. Måste börja prioritera vad jag måste göra och vad jag vill göra. Ville verkligen sy några kjolar idag men jag hade bara tid till att sy kanterna på tre av dem. Förhoppningsvis har jag mer tid imorgon.

I’m going to Gotland on Sunday. I can’t believe how fast time flies, where does it all go? I have so much I need to do before I go and I honestly have no idea how I’m going to squeeze everything in. I have to start prioritize what I have to do and what I just want to do. I really wanted to sew some skirts today but I only had time to sew the edges on three skirts. Hopefully I’ll have more time tomorrow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.