Protein Pudding

Njie
Njie släppte en ny produkt den här veckan och jag hittade den i närmaste affär idag! Det är en protein pudding och finns i två olika smaker – Kola/Caramel och Choklad. De har precis lagom mängd sötma för mig, en genuin smak i både caramel och choklad. Choklad-smaken smakar verkligen som riktig chokladpuddig, den är såå god! Det är definitivt mitt nya beroende (förstå mig inte fel, jag byter inte ut min Aloe Vera Dryck). Jag åt den som ett mellanmål idag på jobbet men jag kommer äta den innan eller efter balettlektionera när min nästa termin kör igång. Den kostade ca 17 kr där jag köpte den (Willy’s i Haninge).

Njie released a new product this week and I found one in the nearest grocery store today! It’s a protein pudding and comes in two different flavors – Caramel and Chocolate. They have just the right amount of sweetness for me, a genuine taste of both the caramel and the chocolate flavor. The chocolate flavor really taste like real chocolate pudding, it’s soo good! So this is definitely my new addiction (don’t get me wrong, I’m not replacing my Aloe Vera Drinks). I ate it as a snack today at work but I’m going to eat it before or after ballet classes when my next term begins. It cost about 17 sek where I bought it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.