Snack tip

Mat
Mat
Jag har gett er tips om att äta havregrynsgröt tidigare men det här innehåller ett tips om hur man kan söta gröten utan att tillsätta vitt socker eller honung. Koka upp gröten som vanligt men tillsätt en skivad mogen banan istället för socker mot slutet och låt det bli varmt. Jag upplever att bananen blir sötare om man värmer upp den.

Jag köpte även den här sylten, som endast innehåller krossade bär och frukt (just den här innehåller hallon och äpple). Det gav gröten en syrlig och fräsch smak. Toppade gröten med pumpakärnor för att få lite krispighet.

I’ve given you the tip of eating oatmeal before but this involves a tip on how to sweeten the oatmeal without adding white sugar or honey. Cock the oatmeal like normal but instead of adding sugar, add a sliced riped banana in the end and let it get warm. I think the banana gets more sweet if it’s heated up a bit.

I also bought this jam, which only contains crushed berries and fruit (in this case raspberries and apple). It gave the oatmeal a sour and fresh taste. I topped it with some pumpkin seeds to get some crunch to it.

Mat
Mat

Leave a Reply

Your email address will not be published.