Summer plans

Gotland
Ni kanske undrar hur min sommar kommer se ut. Mina planer för sommaren fyller nästan upp alla lediga veckor redan och den har knappt börjat. Juni kommer fortsätta i Stockholm där jag ska jobba. I början av juli åker jag tillbaka till Gotland för att jobba som florist under fem veckor (deltid). Arbetstimmarna kunde inte vara bättre för mig. Kommer vara ledig på helgerna så jag har tid att uppleva Gotland också. Det kommer bli en arbetsresa kombinerad med en semesterresa! Efter det är jag ledig i tre veckor och jag hoppas att vädret är bra så jag kan vara på min pappas sommarställe.

Vad har ni för planer i sommar?

You might wonder how my summer will be. My plans for the summer almost fill up every free week already and it has hardly begun yet. June will continue in Stockholm where I’ll be working. In the beginning of July I’m going back to Gotland and will stay there for five weeks working part time as a florist. The working hours couldn’t be better for me. I’m free on the weekends so I’m going to have time to experience Gotland as well. It’ll be both a working and a vacation trip! After that I’m free for three weeks and I hope that the weather is good so I can spend some time at my fathers country house.

What are your plans for the summer?

4 thoughts on “Summer plans

  1. Blir att tillbringa tid i Piteå skärgård en hel del, hoppas fortfarande sommarkurser i balett kommer, men får nog dessvärre vänta till hösten.

    1. Skärgårdar är så fina, vi får hoppas på fint väder! Du får försöka öva lite hemma, vi har inte heller balett förrän i slutet av augusti. Tur att man har så mycket annat för sig så man knappt hinner känna av det.

  2. Jag ska göra allt jag inte hunnit med att göra under mitt sista gymnasieår! Läsa, skriva, se filmer, hitta matlagnings- och bakinspiration. Resa till Madeira där min pappa har sina rötter och gå på min kusins bröllop där. Träffa kompisar! Så härligt med sommar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.