Sunday Evening

Balettkjolar
Balettkjolar
Jag spenderade min söndagskväll vid köksbordet och klippte ut 13 kjolar. Nu måste jag bara nåla och sy dem men det sparar jag till imorgon. Om ni undrar varför jag syr så många kjolar är det för att jag köpte så mycket tyg och lever efter “övning ger färdighet”. För att jag ska kunna förbättra min teknik gäller det att öva. Vet dock inte vad jag ska göra av alla kjolar men det tar jag itu med när jag är klar med dem.

I spent my Sunday evening cutting out skirts, 13 of them actually. Now I just have to pin and sew them but I’m saving that for tomorrow. If you’re wondering why I’m sewing so many skirts it’s because I bought so much fabric and I live by the motto “practice makes perfect”. In order to improve my sewing I need to practice. I don’t know what I’m going to do with all of the skirts but I’ll deal with that when I’m done.

5 thoughts on “Sunday Evening

  1. Det finns nog många som vill ha en sån där, så du blir nog av med dem 😉 De är jättefina!

    1. We’ll see 😉 One thing’s for sure, I’ve become addicted to sewing. I can’t stop when I begin. I spent so many hours in the kitchen – and had so much fun! Can’t wait to continue tomorrow 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.