Wonderful Friday

Mat
Mamma hämtade mig från tågstationen och vi åkte och fikade med en latte och en varm bagel.
Mom picked me up from the train station and we went for a latte and a warm bagel.

Tindra
Mamma bengal Tindra. Hon kanske ser läskig och farlig ut men hon är den snällaste katten. Så mysig!
Moms bengal cat Tindra. She might look scary and dangerous but she is the nicest cat ever. So cosy!

Shinjuku
Vi åt på världens bästa sushirestaurang innan baletten. Jag har aldrig ätit någon bättre sushi. Restaurangen heter Shinjuku och ligger på Artillerigatan 18 i Stockholm om ni har möjlighet att ta er dit.
We ate at the world’s best sushi restaurant before going to the ballet. I’ve never eaten better sushi. The restaurant is called Shinjuku and is located at Artillerigatan 18 in Stockholm if you’re there.

Mat
Sushi
Balett
Balett
Operan
Operan
Operan
Operan
Operan
Operan
Operan
Baletten var riktigt bra, så mycket dans på tå. Dansarna måste vara helt slut! Mycket mer än vanligt. Ballerinan som spelade Kitri var helt fantastisk, så bra teknik och så bra skådespel. Hon dansade ända ut i fingertopparna och gjorde hela showen. Hon heter Yolanda Correa och hon är gästdansare på Kungliga Operan.

The ballet was great, so much dancing en pointe. The dancers must be exhausted! More than usual. The ballerina who played Kitri was breathtaking, so good technique and so good acting. She danced all the way to her finger tips and made the whole show. Her name is Yolanda Correa and she is a guest dancer at The Swedish Royal Ballet.

3 thoughts on “Wonderful Friday

  1. Thank you for sharing this lovely day with us, and the beautiful places you visited ? I think I’ll have to stop commenting now, you’re going to think I’m stalking you ! ?

    1. You are more than welcome! Don’t worry about commenting, I love to get comments and I certainly don’t think that you’re stalking me! It’s so much more fun to blog when you actually get responses from your readers so I’d love if you kept going 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.