Ballet videos

Balett
Jag filmade några balettövningar till er igår. Hade noll inspiration och har uppenbarligen tappat ganska mycket balans och styrka redan. Filmerna är inte de bästa jag har gjort men jag ville ge er några tips på olika övningar som ni kan göra under sommaren. Det är både balans- och styrkeövningar som jag upplever förbättrar utåtvridningen. De kommer publiceras under mina fem veckor på Gotland. Det kommer upp mellan två och tre filmer i veckan. Hoppas ni gillar dem!

I recorded some ballet exercises for you yesterday. I had zero inspiration and apparently I’ve lost quite much balance and strength already. The videos aren’t my best but I wanted to give you some tips of different exercises that you can do during the summer. It’s both balance and strength exercises that I believe help to improve the turnout. They will be posted during my five weeks at Gotland. It’ll be between two and three videos per week. I hope you’ll like them!

Leave a Reply

Your email address will not be published.