Feet exercise


Jag vet inte riktigt vad jag gör här men jag står ofta så här när jag exempelvis borstar tänderna och jag tycker det är en bra övning. Gör bara en coupé fram coh bak och landa i femte positionen varje gång. Försök att vrida ut fötterna så mycket det går och håll utåtvridningen när ni går upp i coupé. Som ni kan se är jag väldigt snabb med att få upp foten och det är för att övningen blir så mycket mer effektiv när man gör det. Se till att peka foten så mycket som möjligt och glöm inte att göra övningen på andra benet också.

I don’t really know what I’m doing here but I often stand like this when I brush my teeth and I find it helpful. Just do coupé to the front and back and land in fifth position in between. Try do do a very turned out fifth and try to keep it when you go up to coupé. As you can see I’m very fast with my foot and that’s because it makes the exercise so much more efficient. Make sure to really point your foot and make sure to do the other side as well.

Leave a Reply

Your email address will not be published.