Tired

Balett
Är så trött idag, det var en intensiv dag. Jag gjorde sju begravningsarrangemang under två timmar (inklusive en kistdekoration). Mellan det så hjälpte jag kunder. Jag måste åka härifrån kl. 06:15 imorgon eftersom vi ska in till Visby och sätta på kistdekorationen på kistan på sjukhuset. Solen skiner nu i alla fall och det är ganska varmt. Underbart.

I’m so tired right now, it was an intense day. I made seven flower arrangements for a funeral during two hours (including a decoration for a coffin). In between that I helped customers. I have to leave at 06:15 am tomorrow morning since we have to go into the city and put on the decoration on the coffin at the hospital tomorrow. The sun is shining now anyway, and it’s pretty warm. Wonderful.

Leave a Reply

Your email address will not be published.