Visit

Balett
Jag hämtar min mamma från färjeterminalen senare idag. Hon hälsar på mig i helgen så jag kommer sova hos henne inne i Visby. Väderprognosen ser inte så lovande ut men vi har alltid kul oavsett väder. Bilder på Visby kommer upp så fort jag kommer tillbaka till min lilla stuga på söndag.

I’m picking my mom up from the ferry terminal later today. She’s visiting this weekend so I’m staying with her in Visby. The weather forecast doesn’t look very promising but we always have fun anyway. Pictures of Visby will be up when I get back to my little cottage on Sunday.

2 thoughts on “Visit

  1. Jag ska åka till Gotland den 27:e juli! Mamma berättade det härom veckan. Såå glad!!! Har alltid velat resa dit och nu ska vi till Dalhem och sova i fem nätter, så vi får fyra heldagar och kommer hyra bil att åka omkring med. Har du tips på ställen man inte bör missa? 🙂

    1. Åh vad kul! Se till att spendera en heldag i Visby och bara gå i gränderna och kring muren. Det är precis som att vara utomlands, det är så underbart vackert. Vi gick runt i flera timmar igår och bara fotograferade och njöt. Kappelshamn är riktigt fint och raukarna på Fårö är värda att besöka. Hoppas ni får fint väder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.