Advanced class

Balettkjol
Jag och Angelica har avancerat enormt och kommer börja i den avancerade gruppen nästa termin! Det känns så bra men samtidigt är jag smått nervös, nivån är riktigt svår. Men jag tror ändå att man utvecklas så mycket mer och snabbare om man ställs inför större utmaningar. Ser verkligen fram emot den här hösten, första lektionen är den 1 september, bara 15 dagar kvar!

Me and Angelica have advanced a lot an will be in the advanced ballet class from now on! It feels so good but at the same time I’m a bit frightened, the level is so hard. But I do think that you evolve so much more and faster if you face greater challenges. Really looking forward to this fall, the first class is on the 1st of September, only 15 days left!

6 thoughts on “Advanced class

  1. Congrats !!! you’re going to progress so much in this class ! I’m happy that all your hard work paid off !

  2. Ja jag hoppas de,jag är ungefär på en medelnivå,men skulle bli för dyrt att ta sig till luleå,men får se om de går att lösa vårterminen,just nu blandar de nybörjare/fortsättning/medel och avancerad, sen vill jag ju dansa tre fyra gånger i veckan,men finns bara balett en gång i veckan så det blir jazz,modernt och nu börjar även house,man får ta de som finns.men en en gång grattis!

    1. Det blir två gånger i veckan den här terminen också, tisdagar och söndagar. Tisdagslektionen är dock längre på avancerad nivå, 1 ½ timme istället för en timme som vi hade förra terminen.

  3. men grattis! gud så spännade! själv går jag i en blandad grupp,finns inget annat tillgängligt kram <3

    1. Tack så mycket <3 Önskar verkligen att du också hade chansen att dansa i en bättre anpassad grupp, förhoppningsvis får du det i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.