Ballet outfit voting

Rösta på vilken balettoutfit som du tycker att jag ska ha på mig på morgondagens balettlektion. Jag har på mig den som får flest röster och har på mig den som får näst högst antal röster på söndagens balettlektion.

Anledningen till att jag endast har på mig Vicard leotards är för att jag ska hjälpa min balettlärare att visa upp deras kollektion på dansskolan under den här veckan (och delar av nästa vecka).

Vote for the outfit you think I should wear on tomorrow’s ballet class. I’ll wear the outfit which receives the most votes tomorrow and wear the outfit that gets the second most votes on Sunday’s ballet class.

I only have Vicard leotards on because I’m going to help my teacher to display their collection at the dance school the whole week (and parts of next week).

Balettkläder
Balettkläder
Balettkläder
Balettkläder

[polldaddy poll=9051074]

3 thoughts on “Ballet outfit voting

Leave a Reply

Your email address will not be published.