Decision time

BalettJag står inför ett enormt problem – att välja vad jag ska ha på mig på min första avancerade balettlektionen. Jag har sytt så många olika kjolar att jag faktiskt har beslutsångest. Tror det blir det här, men jag är långt från säker. Kanske något ljusare? Eller så låter jag er rösta om det, det skulle ju också lugna mig.

I have one enormous problem ahead of me – that is to decide what to wear on my first advanced ballet class. I’ve sewn so many skirts now that I’m actually having some serious decision anxiety. I think it’ll be this, but I’m so far away from being sure. Maybe I’ll go with something lighter? Or maybe I’ll let you vote on it, that would put my mind at ease.

2 thoughts on “Decision time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *