Same stretch – different angles

Stretch
Jag lade upp en video på Instagram med den här stretchen och jag ville bara visa att jag inte kommer så långt bak med benen som det ser ut på högra bilden. Jag vill att ni ska vara en del av min stretching-resa, det är därför jag alltid ser till att mina bilder motsvarar verkligheten. Jag har gjort framsteg i den här stretchen men jag har fortfarande en lång väg kvar.

I’ve posted a video on Instagram of this stretch and I just had to show you that I don’t get as far back as it looks in the right picture. I want you to be a part of my stretching journey, that’s why I always make sure that my pictures reflects reality. I’ve made some progress in this stretch but I still have a long way to go.

One thought on “Same stretch – different angles

Leave a Reply

Your email address will not be published.