Stretch Sunday

Balett
Balett
Det ser inte ut som att jag stretchar på bilderna men de är faktiskt skärmdumpar från en video där jag stretchar åt sidan. I slutet på stretchen så släpper jag mitt bin och försöker hålla upp det så högt jag kan utan att röra höfterna. Jag har gjort lite framsteg i den här stretchen och positionen, vilket alltid känns skönt.

Dags att göra sig redo för sista arbetsveckan, kan inte ens förklara hur mycket jag saknar min sambo och mitt hem, även om jag har haft det bra här. Åker tillbaka hit i slutet av augusti för att göra blommor till ett bröllop.

It doesn’t look like I’m stretching in the pictures but they are actually screen pics from a video of me stretching to the side. In the end of the stretch I let go of my leg and try to hold it up as high as I can without moving my hips. I’ve made some progress in this stretch and in the position, which always feels good.

Time to get ready for my last work week, I can’t even explain how much I miss my spouse and my home, even if I’ve had a great time here. I’m going back in the end of August to decorate a wedding here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.