Vicard and Rina

Balett
Tänker också den här outfiten på tisdag. Ska ta bilder på en del outfiter imorgon så får ni rösta på vilken ni tycker så har jag på mig det som får flest röster.

I’m also thinking of this outfit on Tuesday. I’ll put together a bunch of outfits tomorrow so you can vote for it and I’ll wear what you’ve voted most for.

4 thoughts on “Vicard and Rina

  1. Tack! Angående tights, vilken färg ska man välja, föredrar du vita eller rosa? Sedan kan man väl ha svarta också?

    1. Jag har alltid rosa tights, jag tycker vita blir en för stark kontrast. Man kan absolut ha svarta också men då rekommenderar jag svarta skor, rosa ser lite konstigt ut på svarta tights.

  2. Jag undrar om man kan ha något under leotarden, tex sportbh? Fast det kanske är fult när den syns.. Måste man ha leotard och så eller kan man lika ha vanliga träningstights och en topp? Vad har de flesta på sig på balettklasser?

    1. Man kan ha nipple covers (vilket dock endast döljer en liten del) men jag brukar ha mjuka BH:ar under, gärna i spets så att det ser ut som en detalj. Som du säger så är det oftast dock inte så passande men på vissa leotards går det. Det är lite olika beroende på vilken skola man går på men jag har den uppfattningen att man får ha på sig tightare vanliga träningskläder på de flesta balettkurserna, i alla fall i de för vuxna. Ju högre upp i nivå man kommer desto mer har eleverna på sig “riktiga” balettkläder (tights, leotard och kjol) medan det snarare är majoritet av vanliga träningskläder på nybörjar-nivåerna.

      Jag föredrar absolut att ha på mig balettkläder och har alltid håret i en balettknut. Det gör så mycket, man kommer in i rollen och känner mer att man dansar. Om du känner dig obekväm i leotard och trikåer så skulle jag rekommendera att du har på dig träningstights och ett linne tills du känner dig bekväm med baletten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.