Advanced Day

Balett
Det är en avancerad dag för mig idag. Jag börjar på den avancerade nivån på juristprogrammet och den avancerade balettkursen börjar ikväll. Känner mig förväntansfull men samtidigt lite nervös om jag ska vara ärlig. Jag hoppas att jag passar in på den kursen, att det inte är för svår för mig. Men jag tror det kommer gå bra. Jag hoppas på att jag kan stanna kvar några minuter efter lektionen och ta lite bilder eller spela in en kort video. Vi får se hur slutkörd jag är!

It’s an advanced day for me today. My studies on advanced level begins today and the advanced ballet class starts today. Feeling really excited but a little nervous to be honest. I hope I fit in in that class, that it’s not too hard for me. But I think I’ll do fine. I’m hoping to be able to stay a few minutes after class to take photos or record a small video. We’ll see how exhausted I am!

Leave a Reply

Your email address will not be published.