Balletbunwear Shop

BalletbunwearShop
Jag har öppnat en shop för balletbunwear här på bloggen! Har ingen aning om hur det fungerar men jag är så förväntansfull! Det är förändring nummer ett.

Den andra förändringen är att jag kommer att börja om lite med balletbunwear genom att endast ha kollektioner från och med nu. Jag har fortfarande kvar alla kjolar men kommer inte visa dem om de inte är en del av den aktuella kollektionen. Jobbar för närvarande på en höst/vinter kollektion och kjolarna som ligger uppe nu ingår i den kollektionen.

I’ve opened a shop for balletbunwear here on the blog! I’ve no idea how this works but I’m super excited! That’s the first change.

The second change is that I’m starting over with balletbunwear and will have collections from now on. I still have all skirts that I have left for sale but I won’t display them unless they’re in my current collection. I’m currently working on a fall/winter collection and the skirts that are available now are a part of that collection.

2 thoughts on “Balletbunwear Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published.