Bunhead Cruise

Jag kunde ju omöjligt åka på en kryssning utan att lägga till lite balett på den, eller hur? Så jag gjorde en “offentlig” spagat (det var ingen som såg den om nu inte någon tittade genom övervakningskameran men den var i alla fall på en offentlig plats) och självklart – lite attitude och arabesque i det soliga Helsingfors.

I couldn’t possible go on a cruise without adding a little ballet to it, now can I? So I did a ‘public’ split on the boat (no one actually saw it except maybe the people watching the surveillance but at least it was in a public place) and of course – some attitude and arabesque in the sunny Helsinki.

Spagat
Balett
Balett
Älskar skuggan på sista bilden ♥
Love the shadow in this last picture ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *