Me in a Flat Lay

Me
För ett tag sen blev jag nominerad på Instagram att med hjälp av saker visa vem jag är. Jag accpeterade gladerligen inbjudan eftersom jag tycker det är så kul!

1) Min största passion är balett (ingen överraskning där inte). Jag ser inte balett som en hobby eller träningsform utan som en del av mig och min personlighet.

2) Jag älskar att baka – mestadels tårtor men även cupcakes och bröd.

3) Jag ser mig själv som en mycket kreativ person som måste få utlopp för den kreativiteten – det utoppet ledde till balletbunwear i somras.

4) Jag har en pisksnärtskada som jag har levt med i snart fem år nu. Det är faktiskt mycket tack vare den som jag bestämde mig för att börja dansa balett. Jag insåg att livet var för kort för att inte göra det man vill göra. Skadan gör det svårt för mig att spotta i snurrar och påverkar mina armar och överkropp i baletten och stretchingen.

5) Jag gör alltid en “ordentlig” balettknut – använder mig bara av en tofs och hårnålar (och hårspray förstås). Låt inte någon doughnut komma i närheten av mig!

6) Tid är alltid en bristvara för mig. Jag har alltid så mycket att göra (mitt eget fel) och det känns som om jag inte ens hinner mer än hälften jag har tänkt mig på ett dygn. Är dock aldrig sen – när det gäller att passa tider är jag en tidspessimist.

7) Jag fryser alltid, även under sommaren. Har alltid på mig tjocka tröjor,

8) Älskar även att äta sötsakerna som jag bakar men gör allt jag kan för att inte göra det! Allt socker och mättat fett i bakverk är inte hälsosamt.

9) Jag älskar högklackade skor. Mest av allt vill jag gå runt i 10 cm-klackar men eftersom jag går så mycket om dagarna så har jag bara klackar på 5-6 cm.

10) Jag är en mycket organiserad person som behöver en fysisk kalender. Jag planerar alltid allt, in i minsta detalj (oftast i huvudet när jag har lagt mig i sängen för att sova).

Some while back I was nominated on Instagram to do #meinaflatlay. I gladly accepted since I think this is so much fun!

1) My biggest passion is ballet (no surprise there). I don’t see ballet as a hobby or exercise form, I see it as a part of me and my personality.

2) I love to bake – mostly cakes but also cupcakes and bread.

3) I see myself as a very creative person who needs to put that creativeness into something – that something turned in to balletbunwear this summer.

4) I have a whiplash injury that I’ve lived with for almost five years now. It’s actually mostly due to the injury that I decided to dance ballet. I realized that life’s too short to not do what you want. The injury makes it hard for me to spot during turning and it affects my arms and upper body in ballet and stretching.

5) I always make ‘proper’ buns – I only use an elastic and bobby pins (and hairspray of course). Don’t let any doughnut come near me!

6) I’m always short on time. I always have so much to do (my own fault) but it feels like I only have time to do half of it. I’m never late though – when it comes to appointments I’m a time pessimist.

7) I’m always cold, even during summer. I always have a big and thick sweater on me.

8) I also love to eat sweets, but I try my hardest not to! All that sugar and saturated fat isn’t very healthy.

9) I’m a high heels shoaholic, I really love high heels but I rarely use them. I’d love to wear 10 cm heels every day but since I walk a lot during the days my heels are often only 5-6 cm.

10) I’m a very organized person who needs a physical calendar. I always plan everything, and every little detail around it (often in my head when I lay down in bed before I go to sleep).

2 thoughts on “Me in a Flat Lay

  1. It’s so weird how many of the things listed could be the same in my own flat lay !!! 😀 except I’m very often late… 🙁 not proud of it. And I like to bake but I’d really rather EAT baked goods myself haha !!! (and I had to wear a doughnut. yeah. hate it too but my hair was too short !) (do you still like me ? 😛 )

    1. I can imagine that 😀 We’re almost scarily alike in many things. I’m really looking forward to meeting you some day <3 Oh, I know! I didn't mean that I hate people that wear doughnuts – I hate to wear them myself (didn’t you see my comment in IG 😛 ? ) I certainly think doughnuts are better to wear when you have short hair than no bun at all 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.