Melissa

Balett
Balett
Jag hade på mig Melissa och en vit leotard med en vit topp på kvällens balettlektion. Det gick inte alls bra den här lektionen, hängde inte med alls och kunde inte memorisera någon av de nya kombinationera. Men så är det ibland. Nästa lektion kommer bli bättre!

I wore Melissa on a white leotard an with a white top on tonight’s ballet class. It didn’t really went well at all this class, I couldn’t keep up and didn’t memorize any of the new combinations. But that’s the way it is sometimes. Next class will be better!

4 thoughts on “Melissa

  1. Det är så skönt, tycker jag, när människor medger att det inte går så bra för dem ibland. Att bara få höra/läsa “det här gick åt skogen, jag fattade ingenting, hängde inte med” osv. Det påminner om att alla gör misstag under sin väg uppåt och det känns peppande. Fortsätt kämpa, du kommer klara det hur bra som helst <3

    1. Tack för att du säger det <3 Jag vill inte att min blogg ska ge sken av någon perfekt värld. Jag älskar balett men är verkligen långt ifrån en balettdansös. Jag dansar för att jag älskar det och ibland går det inte alls bra. Jag vill visa att jag är människa som alla andra och att (balett)livet består av både bra och dåliga dagar.

    1. I’m sure it will be better too, if not on Tuesday’s class, I’m sure it’ll be better on Saturday’s class (which is at a much lower level 😀 )

Leave a Reply

Your email address will not be published.