Stamps

Post
Jag skickar oftast mina kjolar med vanlig post så jag sätter bara på frimärken på paketet och postar det. Våra frimärken varierar väldigt mycket. Senaste motivet jag köpte visade ritade kryp. Inte det bästa motivet om ni frågar mig. Därför kände jag att jag behövde visa vad jag köpte idag, de här underbara frimärkena. De är så vackra! Jag ska (förhoppningsvis) skicka en kjol imorgon och jag längtar till jag får lägga den en av mina nya rosa påsar och sätta på de här frimärkena på den ♥

I often send my skirts with regular mail so I just put stamps on the package and send it. Our stamps in Sweden vary a lot. The last motive I bought wasn’t really pleasing, it was images of bugs. Not the best thing if you ask me. That’s why I just had to show you what I bought today, these lovely stamps. They’re so beautiful! I’m (hopefully) sending a skirt tomorrow and I can’t wait to put it in my new pink bag and place these stamps on it ♥

2 thoughts on “Stamps

    1. Aren’t they? I ordered 70 more O.o 😮 ! So I’ll be able to send a few more skirts with them anyway 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.