Tomorrow

Balett
Imorgon är det äntligen dags för balett igen men det är inte vilken balettlektion som helst – det är en balettlektion med bästa Angelica! Jag kommer inte kunna ta med mig kameran eftersom jag ska till Stockholm direkt efter lektionen. Japp, jag och min mamma ska på en sista minuten kryssning imorgon. Jag kommer hem igen på måndag. Vi tar vår årliga 40 timmarskryssning till Helsingfors. Behöver verkligen komma bort.

Har två beställningar på de här byxorna men eftersom jag inte har fått tyget än så kan jag inte sy dem. Förhoppningsvis kommer de i början av nästa vecka.

It’s finally ballet again tomorrow but not just any ballet class – it’s ballet class with the best Angelica! I won’t be able to bring my camera since I’m going to Stockholm right after class. Yep, me and my mom are going on a last minute cruise tomorrow. I’ll be back on Monday. We’re taking out annual 40 hour cruise to Helsinki. I really need to get away.

I have two orders on these pants but since I haven’t received the fabric for them yet I can’t sew them. Hopefully I’ll get them early next week. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.