Yesterday’s class

Balett
Stretch
Spagat
Gårdagens balettlektion gick ganska bra men jag var helt slut efteråt. Gav mitt allt den här gången och det är så frustrerande när kroppen inte gör rörelserna som man vill. Är inte där än men förhoppningsvis kommer jag dit snart. Spelade in en film till er som jag hoppas kommer upp senare idag.

Yesterday’s class went pretty good but I was so tired afterwards. I gave it my all this time and it’s really frustrating when your body doesn’t do the movements you want it to. I’m not there yet but hopefully I will be soon. I recorded a video for you that hopefully will be up later today.

2 thoughts on “Yesterday’s class

 1. Hej,

  Ska börja på balett (vuxen nybörjare) nästa vecka och funderar lite över klädsel. Vad brukar nybörjare ha på sig? Man ser aldrig att balettdansöser har sport-BH på sig, skippar ni det?

  1. Jag hade på mig tights och ett tight linne första lektionen men var och köpte trikåer och en leotard direkt. Det är helt upp till var och en men jag rekommenderar starkt att du har på dig trikåer och en neutral leotard som du är bekväm i.

   Det stämmer bra att de flesta inte har något under sina dräkter. Jag brukar inte ha något i de flesta av mina dräkter men om de är väldigt genomskinliga brukar jag ha en mjuk BH som “smälter in” lite mer. Det finns vadderade dräkter som jag tycker är helt fantastiska. Här här du exempel på en: http://www.capezioeurope.com/dancelogic-camisole-leotard-with-bratek

   Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.