Yesterday’s middle split

Split
Split
Split
Min split kändes riktigt bra efter gårdagens lektion. Jag kom längre än jag har gjort tidigare och det kändes inte som jag skulle ramla (utom när jag hade fötterna pekade). Jag börjar äntligen se lite framsteg i den här stretchen och möjligtvis en gnutta hopp. Kanske finns det en möjlighet för mig att få min split?
Har på mig balletbunwear’s uppvärmningsbyxor.

The middle split felt really good after yesterday’s class. I got further than I’ve got before and it didn’t feel like I was going to fall over (except when I had my feet pointed). I’m starting to see some progress in this stretch and perhaps a glimpse of hope. Maybe it’s possible for me to get my middle split?
Wearing balletbunwear’s warm up pant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.