Autumn

Höst
Det är få saker i naturen som är så vackra som när löven shiftar färg och förändrar omgivningen likt en färgglad målad tavla. Jag älskar hösten, jag älskar färgerna, hur kylan sakta omfamnar oss och hur det mysiga mörkret steg för steg bäddar in dagen.

There are few things in nature that is as beautiful as when the leaves shifts and changes the surroundings to a colorful painted canvas. It is breathtaking. I love autumn, I love this colors, how the cold slowly embrace us and how the cozy darkness little by little embeds the day.

3 thoughts on “Autumn

  1. Jo, det är intressant tycker jag! Men jag tycker egentligen att alla dina inlägg är personliga, och alltid välgenomtänkta. Din blogg är en mysig liten oas att komma till, och du lyckas med det svåra att få den enkel utan att den för den sakens skull är det minsta tråkig.

  2. Håller verkligen med! Dock gillar jag inte att det blir så mörkt, jag blir deppigare då. Men färgerna och årstiden! Älskar hösten.
    Det vore roligt om du skrev mer om saker som händer i ditt liv utanför baletten, det ger bloggen mer djup. Hur går det med pluggandet? Hur är det med din kanin? Hur bor du, vem lever du med, vad har du för intressanta minnen, tankar kring tillvaron? Självklart ska du ju ha bloggen precis som du vill ha den, den är redan jättebra som den är men jag blir alltid extra glad när du skriver om något om vardagshändelser och känslor 🙂
    (tror förresten inte ens att du skrivit någonstans att du heter Emelie, utan det har framgått långt bak i något inlägg.)

    1. Det kan jag absolut göra, jag trodde bara inte att ni ville läsa det 🙂 Jag börjar göra lite mer personliga inlägg emellan balett- och stretchinginläggen. Jag har inte skrivit ut mitt namn eftersom jag ville vara mer “anonym” i den här bloggen men eftersom jag är så pass personlig så har det kommit ut ändå 🙂 (Vilket egentligen inte gör något).

Leave a Reply

Your email address will not be published.