Ballet and Cinnamon bun Day

Bulle
Min födelsedag är på Kanelbullens Dag, vilket är lämpligt. Det är alltså både balletbun’s dag och kanelbullens dag (mycket mer logiskt på engeslska). Känns som vi har dagar för allt i Sverige – kanelbullens dag, kladdkakans dag och så vidare. Vad tycker ni om att vi har så många dagar för allt?

My birthday is on the Cinnamon Day, which is convenient. So it’s both balletbun day and cinnamon day today! We have days for almost everything in Sweden, do you ‘celebrate’ cinnamon day in your country? What I mean by celebrating is that you ‘should’ buy and eat a cinnamon bun on this day.

6 thoughts on “Ballet and Cinnamon bun Day

  1. Åh, grattis i efterskott! Ja, det finns ju så många dagar till allt, man ska fira både det ena och det andra. Det har jag egentligen ingenting emot, utan jag irriterar mig mer på att julhysterin börjar redan i oktober. Har redan sett julmustflaskor i mataffären och då är halloween inte ens förrän om en månad! Och våra grannar brukar hänga upp sina adventsstjärnor varken senare eller tidigare än i mitten av november…
    Noterade du förresten att det var den internationella balettdagen den 1 oktober? Det tycker jag är något som borde firas 😉

    1. Tack så mycket! Ja, visst är det lite väl tidigt att börja med julen redan? Jag dekorerar alltid till första advent och då hinner jag precis tröttna på allt till början på januari. Stackare! Det värsta jag vet är att se julpynt flera månader för tidigt… Förstör julkänslan något otroligt!

      Ja, det gjorde jag och jag trodde att jag hade skrivit ett inlägg om det här på bloggen men det visade sig att jag bara hade laddat upp en bild på Instagram :/ Lite dåligt gjort av mig men jag tänkte på balett då i alla fall! (Som alla andra dagar 🙂 )

  2. Jag fyller också år i oktober närmare bestämt 10,men är äldre än dig.kanelbullens dag är bra,men sedan är de lite för många dagar. men grattis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.