Bloch – 15 %

Balett
En söt läsare var så snäll och informerade mig om att Dansbutiken (gamla Dance & Gymshop) har erbjudande på Bloch den här veckan, närmare bestämt 15 % rabatt på Bloch’s produkter! Erbjudandet gäller ända fram till den 25 oktober, både i butik i Stockholm och Göteborg och på hemsidan. Jag funderar faktiskt på att köpa ett par nya tåspetsskor så jag har ett par hemma när de här dör (vilket jag gissar kommer hända ganska snart).

Det här är förresten ett bra sätt att stretcha fötterna i tåspetsskor. Det är dock ganska svårt att komma ner så här i nya skor så ge det lite tid.

A reader was so kind and told me that a dance store in Sweden has a campaign on Bloch right now, they offering a 15 % discount of Bloch’s products until the 25th of October! I’m actually thinking of buying a new pair of pointe shoes so I already have a pair when these ones die (which I’m guessing will happen pretty soon).

By the way, this stretch is a great way to stretch your feet in pointe shoes. It’s pretty hard in new shoes though so give it a little time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.