Favorite leotard

Balett
Jag har så många dräkter nu. Min plan var att ta bilder på alla och göra individuella recensioner på dem men sanningen är att jag verkligen inte har tid för det nu. Jag måste prioritera pluggandet fram till onsdag (jag har nämligen alltid dagen innan tentan som en pluggfri dag så min hjärna kan samla energi).

Jag ville i alla fall berätta vilken min favoritdräkt är. Det är ett svårt beslut eftersom jag gillar så många av dem. Även om den här dräkten inte är perfekt så måste den bli min favorit. Den inte bara känns ser och känns underbar ur, det är hur den får mig att känna. Jag känner mig så inspirerad och elegant i den. Min hållning förbättras och jag kan förlänga kroppen mer.

Den skär inte in i min bakdel alls, det är precis lagom mycket resår i den. Många dräkter har alldeles för tight resår som gör att det skär in för mycket, vilket inte vara ser konstigt ut utan det känns konstigt.

Sammanfattningsvis, trots att banden är lite för stora på mig, det här definitigt är min favoritfräkt!

I have so many leotards now. My plan was to take pictures of them all and do reviews on them but the truth is that I really don’t have the time for that now. I have to prioritize study up to next Wednesday (I always have the day before the exam free, to let my mind gather the energy it needs).

I wanted to reveal my favorite leotard anyway. It’s a hard decision because I like so many of them. Even though this leotard is not perfect, it has to be my favorite one. Not only does it feel and look great, it’s the way it makes me feel. I feel so inspired and graceful in it. My posture even gets better and I feel like I can extend my body more.

It doesn’t cut into my bum at all, it’s just the right amount of elasticity in it. Many leotards cut in way to much, which not only looks weird but it also feels weird.

So, despite that the ribbons are a little too big on me – this is definitely my favorite leotard!

Leave a Reply

Your email address will not be published.